“Aksa Tufanı”na Destek; Şimdi Değilse Ne Zaman!

FİLİSTİN

“Aksa Tufanı”na Destek; Şimdi Değilse Ne Zaman!

Filistinli Müslümanların başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’na destek için 10 ilde basın açıklaması düzenleyerek “Ordular Aksa’ya” çağrısında bulunduk.

Adana, Ankara, Aydın, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Şanlıurfa’da düzenlenen “Aksa Tufanı”na Destek: “Şimdi Değilse Ne Zaman? Ordular Aksa’ya!” başlıklı basın açıklamalarında, işgalci “İsrail”in, “Tam yetmiş beş yıldır Arap yönetimlerinin korkaklığından, Türkiye ve diğer İslam beldelerindeki yöneticilerin sessizliğinden cesaret alarak” cürümlerini işlediği hatırlatıldı.

ABD menşeli “normalleşme” anlaşmalarına imza atarak Yahudi varlığı ile el sıkışmanın şeran haram olduğunun ifade ettiğimiz açıklamada, “Müslümanların katiliyle anlaşmanın, iş birliği yapmanın ve de onları topraklarımızda ağırlamanın”; ihanet olduğu yeniden hatırlatıldı.

“Allah, melekleri ve müminler şahittir ki bu meydanlardan iki devletli çözümün Amerika’nın şerir bir planı olduğunu deşifre ettik” ifadesi ile sürekli tekrarlanan iki devletli çözüm planın arka planına da işaret edildi.

”Şimdi Orduları Aksa’ya Hareket Ettirme Zamanıdır”

Basın açıklamasının son kısmında “Bu tarihi fırsatı değerlendirerek; Allah, Rasulü ve müminler nezdinde makamınız yücelsin istiyorsanız şimdi Orduları Aksa’ya hareket ettirme zamanıdır… Siz hareket edin Müslüman Türkiye halkı atacağınız adımda sizinle olacaktır.” ifadesiyle ordu komutanları ve İslam beldelerinin yöneticileri Aksa için kıyama çağırdık.

Ankara

İstanbul

Bursa

Diyarbakır

Gaziantep

İzmir

Şanlıurfa

Aydın

Adana

Bitlis

,

Videolar hazırlanıyor...

 

BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ 

 

PDF'i indirmek için tıklayınız

4 Yorum Yapılmış
  1. Avatar icon png

    Başak

    13 Mart 2024

    Ordular Aksaya

  2. Avatar icon png

    kudret çığ

    10 Ekim 2023

    Allah destekleyen dua eden herkesten razı olsun

  3. Avatar icon png

    kudret çığ

    10 Ekim 2023

    Allah destekleyen dua eden herkesten razı olsun

  4. Avatar icon png

    09 Ekim 2023

    Allah yardımcı olsun

Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.