19 Şehirde 53 Meydanda Ordular Aksa'ya Cuması

FİLİSTİN

19 Şehirde 53 Meydanda Ordular Aksa'ya Cuması

Türkiye’de 19 ilde, 53 Ayrı Noktada "Müslüman Ordularını Harekete Geçirin" Çağrısı

Tüm Türkiye’de 19 ilde, 53 ayrı noktada Müslüman orduların harekete geçmesi, Yahudi varlığı “İsrail”in yok edilmesi için çağrıda bulunan bir dua programı düzenledi.

“Ordular Aksaya Cuması” adı verilen program için, “Tüm yöneticileri ve Müslümanları Filistin için harekete geçmeye çağırıyoruz!” çağrısı yapıldı.

Duada işgalci “İsrail”in insanlık dışı vahşi saldırıları hatırlatılarak eller semaya kaldırılıp, Allah Subhanehu ve Teala’dan yardım istendi.

Necis Yahudi postalları ile kirletilen ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın hazin durumu ve Gazze’de üzerlerine bomba yağan Müslümanlar hatırlatıldıktan sonra şu ifadelere yer verildi:

“Gazze’de, Kabe’den çok daha aziz olan kardeşlerimizin pak kanları mübarek toprakları sularken, Müslümanların başındaki yöneticiler Müslümanların yardımına ordularıyla icabet etmek yerine tarafları itidalli olmaya davet ettiler. En fazla kınadılar ve üç gün yas ilan ettiler. Bu nasıl bir zillettir Allah’ım!”

Yapılan dualar arasında sık sık “Mehmetçik Gazze’ye”, “Ordular Aksa’ya” sloganları atıldı ve tekbirler getirildi.

Filistin için tek çözüm olarak Raşidi Hilafet’in olduğu ifade edilerek Allah Subhanehu ve Teala’dan iki Filistin fatihi olan Hz. Ömer gibi adil halifeler ve Selahaddin Eyyubi gibi cesur komutanları ümmete ikram etmesi istendi ve nusret talebinde bulunuldu.

#OrdularAksaya

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.