Daha Ne Kadar Bekleyeceksiniz! Ordular Aksa'ya

FİLİSTİN

Daha Ne Kadar Bekleyeceksiniz! Ordular Aksa'ya

Gasıp Yahudi Varlığı’nın denizden, karadan ve havadan başlattığı vahşi katliama tepki göstermek için TBMM, Amerika Büyükelçiliği ve İstanbul Levent'de protestolar düzenlendi.

Yahudi varlığı "İsrail" 7 Ekim’den bugüne kadar yaptığı katliamlarda çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere hayatını kaybedenlerin sayısı 8 bini aştı. Cuma gecesi Gazze’nin iletişim hatlarını tamamen kesen işgalci “İsrail”in gece boyunca yaptığı katliamlar Türkiye’nin her yerinde Müslümanlar tarafından lanetlendi. Yöneticilere harekete geçmelerin için çağrı yapıldı.

İSTANBUL

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere binlerce kişi gece geç saatlere kadar Gazze'ye destek sloganları atıp dualar ederken yöneticilere ve Ordularada somut adım atmaları için çağrılar yaptı.

Artık sözün bittiğinin ve somut adımların atılması gerektiğinin yüksek sesle haykırıldığı eylemde, Hizb-ut Tahrir Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar ile birlikte Köklü Değişim yazarlarından Abdullah İmamoğlu ve Dr. Abdurrahim Şen tarafından birer konuşma yapılarak, orduları acilen harekete geçirilmesi için iktidara çağrıda bulunuldu.

İslami ve insani sorumluluk olarak yetki ve güç sahipleri olarak miting değil harekat yapılması gerektiği ifade edildi. Yahudi varlığının Müslümanların ordularıyla mübarek topraklardan kökünün kazınmadığı sürece işgal ve zulümlerin bitmeyeceğine dikkat çekildi.

ANKARA

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.