Gazze Sahipsizliğin Enkazı Altında Ölüyor!

FİLİSTİN

Gazze Sahipsizliğin Enkazı Altında Ölüyor!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde "Gazze Sahipsizliğin Enkazı Altında Ölüyor!" başlıklı basın açıklamaları ve yürüyüşler düzenledik.

Katliamların başladığı ilk günden bu yana Gazze’deki vahşete sessiz kalmamak, yöneticilere görevlerini yerine getirmeleri için harekete geçmeye çağırmak ve Müslümanlara yönelik bu zulmü gündemden düşürmemek için meydanlardayız.

Bu hafta da 7 ayrı merkezde düzenlediğimiz basın açıklaması ve yürüyüşlerde, gasıp Yahudi varlığının Müslümanlara yönelik katliamlarını durdurmaları için güç ve kuvvet sahiplerine çağrılarımızı yeniledik!

İstanbul Ümraniye’deki programda akşam namazını müteakiben Ümraniye Merkez Camii önünde toplanılarak 15 Temmuz meydanına doğru büyük bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Basın metnini Musa Bayoğlu okuduğu programda, İslam beldelerindeki yöneticilerin, bir yandan aylardır diplomatik çağrılar, toplantılar ve kınama mesajlarıyla işgalci Yahudi varlığına zaman kazandırdığına bir yandan da “barışı sağlamak” adına Filistinli direnişçileri silah bırakmaya hem topraklarını hem de silahlarını ‘İsrail’e teslim etmeleri için ikna etmeye çalıştıklarının altı çizildi ve Müslümanlara seslenildi:

“Kıymetli Müslümanlar; Bu ikiyüzlü ve işbirlikçi yöneticilerin ihanetleri artık apaçık ortaya çıkmıştır. Bu 57 rejimin ve sözde liderlerin 9 aydır devam eden tiyatroda figüran oldukları iyice ifşa olmuştur.

Bu rejimlerin Yahudi varlığıyla ve sömürgeci kafirlerle iş birliği içinde olduklarını görmeyen kaldı mı?”

Hafız Murat Taşpınar'ın başta Gazze'nin zaferi ve İslam ümmetinin kurtuluşu için Allah Subhanehu ve tealaya niyazda bulunması ile program son buldu. 

İstanbul Esenler'deki programda akşam namazını müteakiben Esenler Merkez Camii önünde toplanılarak Esenler meydanına doğru büyük bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Yoğun katılım ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen yürüyüşün ardından basın açıklamasına geçilmeden önce Gazeteci-Yazar Ahmet Varol Aksa Tufanı'nı selamlayan, Müslümanların Gazze'deki sorumluklarını hatırlatan bir konuşma yaptı ve duyarlılık göstererek Filistin davası için meydanlara inen Müslümanlara teşekkür etti.

Ardından "Gazze Sahipsizliğin Enkazı Altında Ölüyor" başlıklı basın açıklaması Muhammed Budak tarafından okundu.

Öte yandan İslam ülkelerinin başındaki iş birlikçi, ikiyüzlü yöneticiler, krallar ve başkanlarının da aylardır Batılı efendilerinin kendilerine verdikleri rolleri oynamaktan başka bir şey yapmadığı ifade edildi.

Gazze ve tüm mazlum beldelerdeki işgal, katliam ve zulümlerin ortadan kaldırılacak çözüme işaret edilen bölümde ise, yine Müslümanlara seslenilerek, “Gazze’nin zaferi ve bekası bu işbirlikçi ve ihanet içindeki yöneticilerin değil sizin ellerinizdedir. Gazze’yi içine düştüğü derin sahipsizlikten kurtaracak olanlar sizlersiniz. Yahudilerin arkasına sığındığı garkad ağaçlarını yıkmaya, onların işgallerine son vermeye sizler muktedirsiniz” ifadeleri kullanıldı ve Raşidi Hilafeti kurmak için harekete geçme çağrısı yapıldı.

Abdullah Bilici'nin yaptırdığı içten duaya katılımcılar hep birlikte "amin" dedikten sonra program sona erdi.

Adana ABD Konsolosluğu önünde gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasını Aziz terzi yaptı.

Açıklamada, alimler, hocalar ve kanaat önderlerine, “Yöneticilerden değil sadece Allah’tan korkmaları” nasihatinde bulunuldu ve İslam ümmetinin yeniden izzetine kavuşmasına liderlik etmeleri istendi.

Öte yandan Müslümanlara, “Haydi ayağa kalkın ve yeniden tarih yazın. Allah’ın vaadine ve Rasulü'nün müjdesine güvenin” çağrısı ile seslenilirken, işgalci Siyonistlere de varlıklarının ihanet içerisindeki rejimlerin gölgesinden başka bir şey olmadığı ve o rejimler ortadan kalktığında sadece bir gölge olan varlıklarının da ortadan kalkacağı deklare edildi.

Gaziantep Balıklı Meydanında düzenlediğimiz basın açıklamasını Recep Yiğit okudu. Meydanda toplanan Müslümanlar basın açıklamalarına tekbirlerle destek verirken sık sık “Gazze’ye Selam, Direnişe Devam”, “Aksa Tufanı Yahudi'nin Mezarı”, “Ordular Aksa’ya, Mehmetçik Gazze’ye”, “Ordular Birleşsin, “İsrail’i” Yok Etsin”, “Kahrolsun Hain İşbirlikçi Rejimler”, “Üzülme, Gevşeme, Allah Bizimle”, "Lebbeyke Ya Aksa”, “İslam Ümmeti Kabul Etmez Zilleti”, “Hilafet Kurulsun “İsrail” Yok Olsun” sloganları atıldı.

Hatay Antakya Sanayi Camiinde  düzenlediğimiz basın açıklamasını İsmail Sormaz okudu.

Mersin Ulu Camiinde  düzenlediğimiz basın açıklamasını Hasan Gümüş okudu.

 

Şanlıurfa Rabi (Topçu) meydanında düzenlediğimiz basın açıklamasını Said Doğan okudu.

#OrdularAksaya

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.