Sen Yaşarken Gazze Ölmesin! Miting Değil, Harekat! Ankara / Kocatepe

FİLİSTİN

Sen Yaşarken Gazze Ölmesin! Miting Değil, Harekat! Ankara / Kocatepe

Ankara Kocatepe Camiinde Yahudi varlığının vahşi katliamlarına maruz kalan Filistinli kardeşlerimize destek vermek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdik.

Ankara Kocatepe Camii avlusunda, yatsı namazını müteakip tekbirler ve tevhid bayraklarıyla bir araya geldi Burada “Miting Değil Harekât Lazım” başlıklı basın açıklamasıyla hükümete seslenildi.

Müslümanların kanının akıtıldığı ve sahipsiz bırakıldığının belirtildiği basın açıklamasında;

“Türkiye, Arap rejimleri ve Müslümanların başındaki bütün yöneticiler 75 yıldır bu mezalimi seyrediyor olmasıdır. Çünkü sadece kınıyorlar ve medyalarında ölen Müslümanların istatistiğini tutturuyorlar.” denildi.

Müslümanların dünyanın dört bir yanında meydanlarda Filistin davasına hep sahip çıktığının altı çizildi. Köklü Değişim olarak ilk günden beri kınayarak, BM’ye havale edilerek ya da ABD’nin iki devletli çözüm planı ile Filistin’in kurtulamayacağı bunun bir tuzak olduğunu her fırsatta dile getirildiği hatırlatıldı.

Türkiye yöneticilerinin de eleştirildiği açıklamada, Müslümanların, iktidardan somut adım, icraat beklerken “iktidar tıpkı Sivil Toplum Kuruluşu gibi miting yapma kararı aldı” ifadesi ile hükümetin yine hamasete sarıldığı ifade edildi ve Petek açıklamada şu soruları yöneltti:

“Ordusu ve silahı olan devlet kınarsa, güç ve kuvveti olan yöneticiler miting yaparsa Mescidi Aksa’yı gasıp Yahudi varlığının elinden kim kurtaracak.

Korkak Netanyahu’ya, bunak Biden’a kim had bildirecek? Akan kanları ve dökülen gözyaşlarını kim dindirecek? Kâbe’den daha şerefli olan Müslüman onurunu kim kurtaracak? Gazze’deki katliama kim dur diyecek?”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.